FAQ

Waar kan ik kaartjes kopen?

Tickets voor het Rock Tribute Festival koop je via rocktributefestival.nl/tickets. De kaartverkoop verloopt via Paylogic. Heb je een vraag over je ticket? Neem dan contact op met Paylogic.

Waar is het Rock Tribute Festival?

Het festival vindt plaats op het evenemententerrein Kruispunt Bos aan de Arkelstein 2 in Raalte.

Waar kan ik mijn auto of fiets parkeren?

Navigeer naar evenemententerrein Sallandse Poort aan de Arkelstein 2 in Raalte. Zowel de parkeerplaats als de fietsenstalling staan aangegeven met bebording.

Mag er gerookt worden in de tent?

Nee, binnen de tent is roken niet toegestaan. De enige rook komt af van de rookmachines en pyro. 🔥 Er wordt ook geen rookwaar verkocht op het terrein.

Is er een minimumleeftijd?

Nee, er is geen minimumleeftijd. kinderen onder de 14 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

Stel dat het regent, mag ik mijn paraplu meenemen?

Natuurlijk gaan wij er vanuit dat het héérlijk weer is op van 16 en 17 juni. Twijfel je toch, en wil je zeker zijn dat je geen bui over je heen krijgt? Neem dan even een poncho mee. Een paraplu moet je inleveren bij de entree: het is gevaarlijk én vervelend voor mensen die achter je staan en van een band willen genieten. Gelukkig spelen de bands in een megatent, dus kan je droog naar je favoriete optreden kijken!

Moet ik munten kopen? En kan ik deze pinnen?

Yes, je consumpties betaal je met munten. Munten kan je zowel met pin als contant geld betalen.

Mag ik eten of drinken meenemen?

Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan. In de ‘food-area’ is een breed assortiment aan maaltijden, snacks en drankjes te vinden. Heb je een specifieke/aantoonbare allergie? Dan doen we hier uiteraard niet moeilijk over. Geef het even aan bij de beveiliging of de EHBO.

Mag ik mijn medicatie meenemen?

Wanneer je medicatie voor gezondheidsproblemen nodig hebt, meld dit dan bij de beveiliging bij de ingang. Indien nodig zal iemand van de EHBO het geneesmiddel controleren of in bewaring nemen. In bijna alle gevallen wordt het toegestaan om de medicijnen (met originele verpakking of recept!) mee te nemen op het terrein.

Is er een camping bij het terrein aanwezig?

Wij bieden geen kampeermogelijkheden, maar er zijn voldoende campings in de nabije omgeving te vinden.

Heb je na het lezen van de FAQ nog een vraag? Stuur ons een mailtje of een privébericht op Facebook.